Uw website laten maken in Ede

Uniek in beeld in Ede

Geef bezoekers een unieke ervaring. Geddit ontwerpt en realiseert unieke websites die geheel op maat gemaakt worden in Ede.

Een website is het belangrijkste onderdeel van een goede marketing strategie. Een professionele website is belangrijk om vertrouwen te creëren bij de doelgroep. Naast professionaliteit is een unieke uitstraling belangrijk om uit te stralen waar het merk voor staat.

Marketing

Wanneer je een website door Geddit laat maken ben je verzekerd van een unieke uitstraling omdat er gewerkt wordt vanuit de visie en missie van het merk. Een website gemaakt door Geddit zal naadloos aansluiten bij een bestaand marketingplan.

Natuurlijk kan er ook een gehele marketing strategie worden opgezet. Daarbij zal ook gekeken worden naar andere media kanalen als print en sociale media. Bij Geddit draait een website niet alleen om het ‘er mooi uitzien,’ maar vooral om de marketing efficiëntie.

Zoekmachine optimalisatie

Een belangrijk onderdeel van een website is dat hij ook daadwerkelijk gevonden wordt. Dit gaat naast sociale media vooral via zoekmachines. Een goede website is daarom altijd geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Handgemaakt in Ede

Bij Geddit worden websites geheel op maat gemaakt. Dus geen standaard WordPress thema’s of templates. Iedere website is uniek, geheel op maat uitgedacht, ontworpen, en gerealiseerd.

Neem een kijkje op de website om kennis te maken met Geddit, of neem geheel vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!